Hva er de fem betingelsene for å velge selvsmørende lagre?

 

Selvsmørende lagre kan effektivt løse smøreproblemer, som høy temperatur, lav hastighet, høy belastning, tungt støv, vasking, slag og vibrasjon av mekanisk utstyr.Valget av selvsmørende lagermateriale er svært viktig.Smøremekanismen til selvsmørende lagermateriale er at noen molekyler i det selvsmørende lagermaterialet vil bevege seg til metalloverflaten på akselen i prosessen med å skli friksjon mellom akselen og akselhylsen, og fylle uregelmessige små flekker.Det relativt stabile laget av det faste smøremiddelet forårsaker friksjon mellom de faste smøremidlene og forhindrer slitasje på limet mellom akselen og hylsen.Så hvordan bør selvsmørende lagre velges?Følgende er en liten utgave av Hangzhou selvsmørende lagre for å vite om det.

 

1. Lagerstruktur selvsmørende lager er en sammensatt selvsmørende blokk, innebygd i metallhylsen, metoden er å bore en passende størrelse på hullet på metallfriksjonsoverflaten til lagermatrisen, og deretter legge inn molybdendisulfid, grafitt , etc. Den er laget av en selvsmørende komposittblokk.Friksjonsområdet til lagre og faste smøremidler er 25-65%.Solide selvsmørende blokker fungerer godt ved temperaturer opp til 280°C.Men på grunn av sin lave mekaniske styrke er bæreevnen svak og lett å deformere, og kan derfor legges inn i sporet til hullene eller metallet for å undertrykke defektene, og selvsmørende blokk for å smøre metalldelen av støttelasten til denne typen selvsmørende lagersmøremekanisme er en slags relativt stabil solid smørefilm, noen av de selvsmørende materialemolekylene i ferd med å glide friksjon mellom aksel og akselhylse flyttes til aksen til overflaten av metallet, og dermed fyll den lille uregelmessigheten.Genererer friksjon mellom solide smørefilmer og forhindrer slitasje på limet mellom akselen og akselhylsen.Denne rasjonelle kombinasjonen kombinerer de komplementære fordelene med kobberlegering og ikke-metalliske friksjonsreduserende materialer, oljefri, høy temperatur, høy belastning, lav hastighet, bunnstoff, korrosjonsbestandighet og migrering i svært radioaktive miljøer.Spesielt egnet for amplitude.Den brukes under spesielle driftsforhold ved å dyppe den i en løsning som vann og krever ikke tilsetning av fett.

 

2. Arealet til den selvsmørende blokken er relatert til arbeidshastigheten og trykkmotstanden til den selvsmørende blokken.Langsom drift, høy trykkmotstand og metallarealet så stort som mulig.For eksempel utgjør den selvsmørende blokken til ganghjullageret til spindelclutchbilen omtrent 25% av arealet, og spindellageret til trekkmekanismen må smøres fullstendig, og trykkbærekapasiteten er ikke stor.Selvsmørende blokker opptar omtrent 65 % av arealet.

 

3. Tekniske krav til bøsning materialer bøsning må være laget av legert kobber, bøssing har en høy hardhet, vanligvis trenger å gjennomgå varmebehandling, hardheten til HRC45.

 

4. Selvsmørende blokkform og mosaikkkrav.Det finnes to typer selvsmørende blokker, sylindriske og rektangulære, som kan være enten sylindriske eller rektangulære avhengig av området som er okkupert.Uavhengig av formen må den monteres sikkert slik at den ikke faller av under drift.

 

Den lineære ekspansjonskoeffisienten til den selvsmørende blokken er omtrent 10 ganger den for stål.For å imøtekomme lagertemperaturendringer, øker klaringen mellom akselen og bøssingen fra den opprinnelige 4-trinns dynamiske tilpasningen til metalldelen (D4 / DC4) fra 0,032 til 0,15 mm til 0,45 til 0,5 mm.Den selvsmørende blokken stikker 0,2-0,4 mm ut fra bøssingmetallet på den ene siden av friksjonsparet.På denne måten blir den første innkjøringsperioden for lageroperasjonen fullstendig smurt, og reduserer dermed forbruket av kraftoverføring.

 

Ovenstående er alt innholdet om hvordan du velger selvsmørende lagre.Takk for din forståelse og støtte!


Innleggstid: 02-02-2021